Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Slibning

Slibning er den mest anvendte mekaniske overfladebehandling på rustfrit stål, ikke mindst i forbindelse med svejsninger.

Slibning med skive tager først og fremmest sigte på at fjerne materiale og derfor er energitilførselen stor. Dette resulterer i, at slibepartikler er glødende, når de forlader slibeskiven. De oxideres derfor hurtigt og kan derfor brændes fast i overfladen, hvor de lander. Disse anløbne partikler har betydelig nedsat korrosionsbestandighed og bør fjernes for at undgå lokalkorrosion.​

Området ved siden af svejsningerne slibes efter med bånd eller vifte, dels for at etablere en overflade med nogenlunde samme topografi som det oprindelige plademateriale, dels for at fjerne anløbninger ved siden af svejsningen. Slibning skal foretages til korn 220-320 for at opnå nogenlunde samme glathed som en almindelig glatvalset overflade (2B). Ved afslibningen fjernes tillige det afkromede lag under anløbningen, hvorfor korrosions-bestandigheden stiger jo finere kornstørrelse, der slibes ned til. Denne effekt skyldes først og fremmest, at der fjernes mere og mere materiale.

Læs mere om vores andre opgaver:

Udvalgte referencer​

Se her en udvalgt oversigt over vores referencer indenfor en række services:

Alfa Laval A/S - Elpolering

Søby CNC A/S - Svejsning-Elpolering
Novo Nordisk A/S
- Elpolering
Keofitt A/S - Elpolering og Passivering

Emco Controls A/S - Bejdsning

Gea A/S - Bejdsning og Elpolering

Du kan se meget mere om UNICOAT her eller se og læse mere om de services vi udbyder i vores  produktgalleri. Kontakt os i dag og få et tilbud på på 48 26 49 36​.

Unicoat ApS støtter​

Kontakt UNICOAT

Kontakt UNICOAT i dag for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på alt inden for ​overfaldebehandling af rustfrit stål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt