Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Nyheder fra Unicoat

24-02-2016​

​Efter flere års tæt samarbejde med pharmaco industrien åbner Unicoat Pharma d. 1 marts 2016. Grunden til denne knopskydning er at Pharmaco industrien har fået øjnene op for vor ekspertise, vi har igennem flere år serviceret denne branche syntes vi på en rigtig professionel måde og dette har båret frugt.


Unicoat har investeret i specielle væsker samt udviklet specielle metoder til at behandle disse meget specielle produkter/maskindele på, som denne branche er omgivet af, her handler det meget om renhed - ikke kun udvendig men også indvendig, i alle mulige rør-ventiler-beholder mm.

Unicoat Pharma er ved at udvikle en hel ny måde at overfladebehandle rustfristål på, så det bliver mere ensartet rent visuelt og fantastisk kemisk renhed som er et must, dette er noget som pharmaco industrien har efterspurgt i lang tid.

​Sikkerheden bliver ligeledes bedre for vor kunder, når vor operatører ved at det er et Unicoat Pharma produkt, da proceduren, væsker samt papirgangen er anderledes.


Vi glæder os meget til det nye tiltag, da vi nu føler os rigtig klar til at servicerer pharmaco industrien på en mere professionel måde.

Unicoat vil køre vide som altid hvor vi også stadig her udvikler forskellige processer men til industrien som pt. er i voldsom vækst, da dansk industri er rigtige dygtige til at producerer rigtige mange ekstreme komponenter som vi er heldige at være med til at udvikle på.

Nyheder fra Unicoat

27-06-2013 - Ruhedsmåling m. certifikat

​UNICOAT kan nu tilbyde at måle dine varer inden behandling og efter behandling, så der er god dokumentation til din kunde.

(Ruhedsmåling m. certifikat)​

Udvalgte referencer​

Se her en udvalgt oversigt over vores referencer indenfor en række services:

Alfa Laval A/S - Elpolering

Søby CNC A/S - Svejsning-Elpolering
Novo Nordisk A/S
- Elpolering
Keofitt A/S - Elpolering og Passivering

Emco Controls A/S - Bejdsning

Gea A/S - Bejdsning og Elpolering

Du kan se meget mere om UNICOAT her eller se og læse mere om de services vi udbyder i vores  produktgalleri.

Unicoat ApS støtter​

Kontakt UNICOAT

Kontakt UNICOAT i dag for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på alt inden for ​overfaldebehandling af rustfrit stål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★

​Vurderet 4 / 5 stjerner ud fra 3 anmeldelser fra Google