Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Nyheder fra Unicoat

23-11-2020 - Derouge behandling med miljøvenlige midler​

​Unicoat Recover er den nyeste gren på stammen af kvalitets service fra Unicoat. Her er målet miljøvenlige, sikre og hurtige overfladebehandlinger ude i din virksomheds anlæg.

Vi kan nu tilbyde at komme ud med et mobilt anlæg, og overfladebehandle hos kunden. Unicoat Recover udfører derouge samt biofilm afrensning, passivering og re-passivering af komplette anlæg hvor Rouge har inficeret overfladen. Derouge metoden bliver udført ved brug af et pH neutralt miljøvenligt produkt, der efterlader en fantastisk finish. 

​​Kortere procestider, kortere stilstandstider og længere arbejdscyklusser for produktionsudstyret er mottoet, og bortskaffelsen af vandopløsningen er nem, omkostningseffektiv og sikker for både personel og udstyr.

Kontrol, analyserer og dokumentation af processen garanteres, og behandlingen er udregnet imellem koncentration af WFI vand og kemikalierne. 

Det meget omkostningseffektivt og opløsningen angriber kun det uønsket rouge i det rustfri stål anlæg, autoklaver og rør systemer og er kompatibel med alle andre vitale dele i procesanlæggene og udstyr. Desuden indeholder opløsningen ikke halogenider som angriber den rengjorte ståloverflade. Efterfølgende kan både en miljøvenlig passivering eller biofilm afrensning tilføres overfladerne og garanti på et fuldstændigt rent rustfrit anlæg.
​Alle produkterne som vi benytter er produceret i overensstemmelse med GMP og fremstillet i produktionsfaciliteter som er registreret af FDA og er ISO 9001 godkendte

27-06-2013 - Ruhedsmåling m. certifikat

​UNICOAT kan nu tilbyde at måle dine varer inden behandling og efter behandling, så der er god dokumentation til din kunde.

(Ruhedsmåling m. certifikat)​

Udvalgte referencer​

Se her en udvalgt oversigt over vores referencer indenfor en række services:

Alfa Laval A/S - Elpolering

Søby CNC A/S - Svejsning-Elpolering
Novo Nordisk A/S
- Elpolering
Keofitt A/S - Elpolering og Passivering

Emco Controls A/S - Bejdsning

Gea A/S - Bejdsning og Elpolering

Du kan se meget mere om UNICOAT her eller se og læse mere om de services vi udbyder i vores  produktgalleri. Kontakt os i dag og få et tilbud på på 48 26 49 36​.

Unicoat ApS støtter​

Kontakt UNICOAT

Kontakt UNICOAT i dag for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på alt inden for ​overfaldebehandling af rustfrit stål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt