Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Unicoat Recover er den nyeste gren på stammen af kvalitets service fra Unicoat

Her er målet, at tilbyde miljøvenlige, sikrere og hurtige overfladebehandlinger ude i din virksomheds rustfri stål anlæg.
Vi kan nu tilbyde et mobilt anlæg hvor overfladebehandlingen også kan udføres hos kunden.


Unicoat Recover udfører Derouge samt Biofilm afrensning og Passivering af komplette anlæg hvor rouge har inficeret overfladen. Derouge metoden bliver udført ved brug af Diruneutra. Det er et pH neutralt miljøvenligt produkt der efterlader en fantastisk finish. Der er mange fordele ved brug af Unicoats nye produkt. Kortere procestider, kortere stilstandstider og længere arbejdscyklusser for produktionsudstyret. Desuden er bortskaffelsen af vandopløsningen nem, omkostningseffektiv og sikker for både personel, udstyr. Unicoats kvalificeret medarbejdere kontrollere, analyserer og dokumenterer processen ved hjælp af tilrettelagte procesbeskrivelser.​

​Behandlingen er en nøje udregnet koncentration imellem WFI vand og kemikalier, og er derfor meget omkostningseffektiv at anvende. Diruneutra opløsningen angriber kun rouge i rustfri stål beholdere, autoklaver og rør systemer og er kompatibel med alle andre vitale dele i procesanlæggene og udstyr.

Desuden indeholder opløsningen ikke halogenider som angriber den rengjorte ståloverflade. Efterfølgende kan både en miljøvenlig Passivering eller Biofilm afrensning tilføres overfladerne.​ Alle produkterne som vi benytter er produceret i overensstemmelse med GMP og fremstillet i produktionsfaciliteter som er registreret af FDA og er ISO 9001 godkendte

Erfaring af proceduren fra udlandet garanterer et resultat hvor Knowhow er i fokus.​

Før​

Efter

Unicoat har altid haft kvalitet og leveringstid som topprioritet, og i Unicoat Recover opererer vi under de samme retningslinjer. 

Brancheerfaringen fra Unicoat og det nye samarbejde med vores svenske partner Clean Utility Technology, er baggrunden for det nye koncept. Behandlingen kan udføres på kundens adresse, med et komplet mobilprogram.

Da vi har eget køretøj og trailer med komplet udstyr til processen kører vi ud efter behov. Det betyder minimalt produktions stop for dig som kunde. Hele processen er dokumenteret med den tilhørende operative standard procedurer, som understøtter behandlingen igennem hele processen.​

Ring til os i dag:
​42 95 47 05

Vores åbningstider:

Mandag – torsdag 7.30 – 16.00

Fredag 7.30 – 12.30

Skriv til os - vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Unicoat​ Recover ApS

CVR: 41602686

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: jo@unic​oat.dk

Brug for hjælp? Kontakt os

​42 95 47 05