Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Nu skal rouge bekæmpes uden syre

Unicoat er klar til at gå i markedet med nyt koncept, som kan rense rouge samt Biofilm af rustfrit stål med ph-neutralt middel​

Af Simon Dinsen Hansen

OVERFLADER: Overfladespecialisten Unicoat i Hillerød har dannet et nyt selskab, der fremover tilbyder fjernelse af rouge på rustfrie procesanlæg med et mobilt anlæg og et PH-neutralt produkt udviklet i Schweiz.

Det er projektleder Jesper Olsen, som står i spidsen for det nye selskab Unicoat Recover, der samarbejder med svenske Clean Utility Technology. Den svenske virksomhed har rettighederne i hele Skandinavien til det schweiziske derouging-middel og til selve skylleprocessen, der er målrettet virksomheder som benytter vand i deres rustfri proces anlæg.

- Produktet har været på markedet nogle år, og det er i fremdrift, men Clean Utility Technology har ikke selv mulighed for at dyrke det danske marked. Derfor er vi blevet eneforhandler af produktet herhjemme i Danmark, siger Jesper Olsen.

Komponent eller helt system

Jesper Olsen forklarer, at processen fra Unicoat Recover er specielt velegnet til FDA-kontrollerede virksomheder, men det kan bruges af alle, der vil rouge til livs i deres procesanlæg. Det gælder uanset, om rouge er et problem i en pumpe eller anden komponent eller om udfordringen findes i hele procesanlægget.

- Vi er i opstartsfasen, men vi er i gang på alle fronter, og vi forventer os meget af det her. Vi mener, der er et hul i markedet, siger Jesper Olsen med henvisning til, at rouge i dag stort set altid behandles med syreholdige produkter.

- De fleste rengør i dag deres rustfrie anlæg for rouge med stærke kemikalier, og det er generelt et område, der ikke er specielt meget belyst. Derfor bliver det gjort på mange forskellige måder i industrien i dag, og derfor har vi også set en åbning i markedet, siger Jesper Olsen.

Ud med spildevandet

Jesper Olsen peger samtidig på, at det PH-neutrale skyllemiddel fra Unicoat Recover ikke skader pakninger og elektriske installationer.

Selve skylningsprocessen fra Unicoat Recover kommer til at ske både ude hos kunderne med mobilt anlæg samt i virksomheden og udført af tekniker fra Unicoat. Og der kan skylles både enkeltkomponenter og hele anlæg.

- Med vores proces, får kunden et PH-neutralt spildevand, som kan gå direkte i afløbet. Samtidig kører vi en skylleproces, der er protokolført fra start til slut, og som kræver minimal nedlukning, påpeger Jesper.

Han henviser samtidig til, at kunderne før en skylning har mulighed for at dimensionere og prissætte skylningen, så det er muligt for at lægge et budget for rensningen på forhånd.

Også Landsdækkende

Det mobile anlæg kommer til at holde i Hillerød, men derudover samarbejder den nystiftede virksomhed med MB Slibeservice i Bjæverskov, som kommer til at gennemføre skylningen hos kunderne.

- Unicoat har altid omstillet sig til kundernes behov, og det er en del af vores styrke, at vi har enorm viden om overflader. Derfor er det her tiltag et naturligt skridt for os. Vi vil ramme kunder i alle størrelser med denne her service, og vi starter med små skridt, siger Jesper Olsen.​

​​Unicoat​ Recover ApS

CVR: 41602686

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: mc@unicoat.dk

Datapolitik

Brug for hjælp? Kontakt os

48 26 49 36