Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Miljørigtige derouge-løsninger

Hos Unicoat Recover tilbyder vi gode og miljørigtige derouge-løsninger samt CIP-behandling (Clean In Place). Vi hjælper gerne kunder i hele landet. Nedenfor kan du læse mere om vores service og salg.

Service

 • Unicoat Recover Mobile Derouge Service er en innovativ procedure, der fungerer som en skylningsproces under pH-neutrale forhold. Den opfylder dermed de øgede krav til systemer og miljøbeskyttelse. Vi udfører fjernelse af rouge og biofilm samt passivering af systemer, anlæg, tanke og autoklaver on site.

  Vi vil meget gerne rådgive dig i at vælge de mest relevante produkter til din virksomheds behov og foretrukne metode.

 • Unicoat Recover behandling på eget værksted fungerer på samme måde som beskrevet ovenfor – men i stedet med transporterbare enheder, for eksempel mindre tanke, autoklaver og systemkomponenter.
 • Alt udstyr til behandlingsmetoderne er mobilt og udrulning af slanger kan i nogle tilfælde være nødvendig hvor tilgangen er trang

  1. Lille Pumpestation med 65L Buffertank kræver 60cm døråbning.
  2. Stor Buffertank med 800L kapacitet kræver 110cm døråbning.

Salg

 • Mobilt Derouge Anlæg er komplet og leveret af Unicoat Recover i størrelser efter kundens eget behov. Det inkluderer tank, pumper, varmelegeme, slanger, kabler og testinstrumenter.
 • Diruclean NS er et pH-neutralt rengøringsmiddel. Det er effektivt til rensning af forskellige materialer i den farmaceutiske industri. Diruclean NS anvendes hovedsageligt til den første skylning af nye systemdele.
 • Diruneutra eller Dirupure programmet fjerner pålideligt og hurtigt rouge på korrosionsfrie overflader af rustfrit stål – af kvaliteter AISI 316L, AISI 316 TI eller AISI 904L.
 • Fjernelse af biofilm, hvor vi bruger en procedure udarbejdet fra faktiske behov i samarbejde med vores kemi-leverandør.
 • Dirupass NB er et stærkt oxiderende rengøringsmiddel til passivisering af overflader i rustfrit stål.​

Derudover kan Unicoat Recover uddanne og certificere kundens egne teknikere.​

Teknisk information om derouging og CIP-behandling

Kunder er altid bekymrede over kompatibilitet af pakninger, tætninger, ventilmembraner i deres system, og om brugen af passiviseringskemikalier vil skade disse komponenter. Vi er sympatiske med disse bekymringer, og har udført kompatibilitetstest på mange af de materialer, der anvendes i farmaceutiske fremstillingssystemer.

Produkterne kan opbevares uåbnet i op til to år, og fås i to sætstørrelser med det passende Diruneutra-koncentrat til at blande op til 250 liter eller 1.000 liter derouging-opløsning. Koncentrationen kan øges op til fire gange mængden.

Afhængigt af udstyrets kapacitet og sværhedsgraden af tilstedeværende rouge, blandes koncentrationen og tilsættes i systemet, der skal behandles ved anvendelse af 75°C til 85°C de-ioniseret rent vand. Hvis udstyret, der skal behandles, anvender sprøjtemetoden ved hjælp af CIP-behandling, skal det gøres ved hjælp af sprøjtedyser, cirkulationspumper eller omrører, da det kun er de systemdele, der er befugtet med opløsningen, der rengøres.

Processen tager mellem 30 minutter og 4 timer afhængigt af den tilstedeværende rouge og sværhedsgrad.

Igennem behandlingen måles opløsningen ved hjælp af periodisk prøveudtagning for jern og aktivitet. Når eksponeringstiden er fuldført, eller den afgrænsende opløsning ikke længere er aktiv, tilsættes den ordinerede mængde Diruclean NS og blandes med den pH-neutrale opløsning. Dette trin stopper reaktionen af det frigørende Diruneutra-produkt, og Efter cirka 45 minutters cirkulation kan den pH-neutrale opløsning tømmes i det interne spildevandssystem.

Udstyrets overflader og rørsystemer skylles derefter i minimum 5 minutter med rindende vand, men overfalden kræver stadig en kontrolleret fornyelse af det passive lag, der er rig på chromoxid. For at gøre dette fyldes systemet med koldt, demineraliseret vand (<30°C), og Brint Peroxide koncentrat tilsættes i den foreskrevne mængde. Alle overfalder, der skal passiveres, skal nu befugtes kontinuerligt med opløsningen i minimum 45 minutter.

Alle produkter, som Unicoat Recover benytter, er produceret i overensstemmelse med GMP og fremstillet i produktionsfaciliteter, som er registreret af FDA og er ISO9001-godkendte.

Ønsker du at høre mere om derouging eller CIP-behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

​​Unicoat​ Recover ApS

CVR: 41602686

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: mc@unicoat.dk

Datapolitik

Brug for hjælp? Kontakt os

48 26 49 36