Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Unicoat Recovers miljørigtige derouge løsninger

Vi Tilbyder

Service

  • Unicoat Recover Mobile Derouge Service; Innovativ procedure fungerer som en skylnings proces under ph-neutrale forhold, og opfylder dermed de øgede krav til systemer og miljøbeskyttelse. Vi udfører fjernelse af rouge og biofilm + passivering af systemer/anlæg/tanke/autoklaver on site. Vi vil meget gerne rådgive dig i at vælge de relevante produkter til din virksomheds behov og fortrukken metode.
  • ​Unicoat Recover behandling på eget værksted; Som overnævnte men transporterbare enheder f.eks. tanke/autoklaver/system komponenter.

Salg

  • Mobilt Derouge Anlæg; Komplet og leveret af Unicoat Recover i størrelser efter kundens eget behov. Inkluderer: Tank/Pumper/Varmelegeme/Slanger/Kabler/Test Instrumenter.
  • Diruclean NS; Rengøringsmiddel som er pH neutralt. Effektivt rensning af forskellige materialer i den farmaceutiske industri. Diruclean NS anvendes hovedsageligt til den første skylning af nye systemdele.
  • Diruneutra eller Dirupure programmet; Fjerner pålideligt og hurtigt rouge på korrosionsfrie overflader af rustfrit stål af kvaliteter AISI 316L, AISI 316 TI eller AISI 904L.
  • Fjernelse af Biofilm; For fjernelse af biofilm bruger vi en procedure udarbejdet ud fra faktiske behov i samarbejde med vores kemi leverandør.
  • Dirupass NB; Stærkt oxiderende rengøringsmiddel til passivisering af overflader i rustfrit stål.
  • Uddannelse/Konsulent; Unicoat Recover kan uddanne og certificere kundens egne teknikere.

Teknisk information

Kunder er altid bekymrede over kompatibilitet af pakninger, tætninger, ventilmembraner osv.… I deres system, og om brugen af et passiveringskemikalier vil skade disse komponenter. Vi er sympatiske med disse bekymringer og har udført kompatibilitetstest på mange af de materialer,

der anvendes i farmaceutiske fremstillingssystemer. Oplysningerne, der er anført nedenfor i den vedhæftede PDF.

Procedure med afgrænsningskoncentrat kan opbevares uåbnet i op til to år og fås i to sætstørrelser med det passende Diruneutra-koncentrat til at blande op til 250 L eller 1.000 L derouging-opløsning. Koncentrationen kan øges op til fire gange mængden. Afhængigt af udstyrets kapacitet og sværhedsgraden af tilstedeværende rouge blandes koncentrationen og tilsættes i systemet, der skal behandles ved anvendelse af 75 til 85 ° C De ioniseret rent vand. Hvis udstyret, der skal behandles, anvender sprøjtemetoden ved hjælp af CIP-systemet, skal det gøres ved hjælp af sprøjtedyser, cirkulationspumper eller omrører, da kun de systemdele, der er befugtet med opløsningen, rengøres. Processen tager mellem 30 minutter og 4 timer afhængigt af den tilstedeværende rouge-temperatur og sværhedsgrad. Igennem behandlingen måles opløsningen tet ved hjælp af periodisk prøveudtagning for jern og aktivitet. Når eksponeringstiden er fuldført, eller den afgrænsende opløsning ikke længere er aktiv, tilsættes den ordineret mængde Diruclean NS og blandes med den pH-neutrale opløsning. Dette trin stopper reaktionen af det frigørende Diruneutra-produkt, og efter ca. 45 minutters cirkulation kan den pH-neutrale restopløsning tømmes i det interne spildevandssystem. Udstyrets overflader og rørsystemer skylles derefter i mindst fem minutter med enten varmt eller koldt rindende vand, og den efterfølgende overflade af rustfrit stål kræver stadig en kontrolleret fornyelse af det passive lag, der er rig på chromoxid. For at gøre dette fyldes systemet med koldt, demineraliseret vand (<30 ° C), og det Brint Peroxide koncentrat tilsættes i den foreskrevne mængde. Alle overflader, der skal passiveres, skal nu

befugtes kontinuerligt med opløsningen i mindst 45 minutter. 

Når den er færdig tømmes hydrogenperoxidoxidationsopløsningen også i spildevandssystemet, og til sidst skylles systemet med rindende vand i fem minutter, og en endelig konduktivitetstest udføres. Proceduren afsluttes, når forskellen mellem input og output-ledningsevne af skyllevandet er mindre end 1,0 µS / cm.

Alle produkter som Unicoat Recover benytter er produceret i overensstemmelse med GMP og fremstillet i produktionsfaciliteter som er registreret af FDA og er ISO9001 godkendte.​​

​​Unicoat​ Recover ApS

CVR: 41602686

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: jo@unic​oat.dk

Brug for hjælp? Kontakt os

​42 95 47 05