Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Rouge er gift for procesindustrien​

De uønskede rustfarvede belægninger på rustfrit stål er særdeles uønskede i pharma- og fødevareindustrien​

ROUGE: I procesindustrien er det almindelig kendt, at systemer fremstillet af rustfrit stål ikke altid kan modstå en rustfarvet belægning kaldet rouge. Rouge i pharma udstyr opstår i vand og damp systemer og kan frigive fremmede partikler, hvilket naturligvis er gift for eksempelvis medicinal- og fødevareindustrien, hvor optimering af sterile overflader er meget vigtigt.

Det mest anvendte middel mod rouge er i dag rengøringsmidler i form af blandinger af fosfor/svovlsyre, hvilket gør det nødvendigt at bortskaffe restprodukterne efter en skylning som farligt affald.

Fortyndes på stedet

Den nye derouging-procedure fra Unicoat Recover er baseret på to trin ved hjælp af forskellige kemiske formler. Virksomheden oplyser, at produkterne leveres i koncentreret form og derefter i et mobilt anlæg fortyndes med renset vand på stedet. I processen opvarmes koncentrationen og den aktive opløsning cirkuleres via en pumpestation som justeres ved regelmæssige målinger. Processen laver en 0-stilling pharma udstyret og afskyller al rouge belægningen og efterlader et passiveret og rent anlæg. 

​Dette reducerer i følge Unicoat Recover omkostningerne og hjælper desuden med at beskytte miljøet.

Kort proces 

Derouging og passiveringsopløsningerne kan anvendes i nedsænkning, oversvømmelse samt i sprøjtning processer. Det betyder, at behandlingen af rørsystemer og autoklaver i forskellige størrelser kan forgå i eller uden for produktionshallen. Selv lagertanke og frysetørrende systemer kan ubesværet rengøres, påpeger Unicoat Recover. Kun de systemdele, der er betændte af rouge rengøres. Derouging processen tager mellem 30 og 240 minutter, afhængigt af temperatur og tykkelse af belægningen som skal fjernes.
​Alle produkterne som vi benytter er produceret i overensstemmelse med GMP og fremstillet i produktionsfaciliteter som er registreret af FDA og er ISO 9001 godkendte​

​​Unicoat​ Recover ApS

CVR: 41602686

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: mc@unicoat.dk

Datapolitik

Brug for hjælp? Kontakt os

48 26 49 36