​Kontakt os på telefon  48 26 49 36  eller e-mail  mc@unic​oat.dk​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Mange års erfaring indenfor kemisk overfladebhehandling af rustfrit stål

Unicoat Pharma ApS er en virksomhed, som har tilpasset sig Pharma verden. I denne verden lægges der vægt på dokumentation og sporbarhed.

Unicoat Pharma ApS er en del af Unicoat ApS, som er en virksomhed, der så dagens lys i 1974.

Unicoat Pharma ApS udfører alle opgaver indenfor kemisk overfladebehandling af rustfrit stål, og er med i mange projekter, hvor renhed er en stor og vigtig faktor. Vi har en standard behandling, men i mange situationer tilpasser vi os kundens specifikationer, ligeså kan vi på brugte emner genoprette og i mange tilfælde gøre overflader betydelig bedre og renere, således at det sikrer, at emnet ikke forurener i sterile områder. 

Rengøringen af emner, som kan være stativer, rulleborde, holdere, omrører, rør fittings, skeer m.m., gøres nemmere ligeså mere sikre, når man taler renrum.

Vi har arbejdet for disse Pharma virksomheder siden 2003, men i 2015 blev Unicoat Pharma ApS oprettet for at signalere, at virksomheden har format til at servicere disse typer virksomheder, hvor Unicoat ApS servicerer Industrien.

Unicoat Pharma ApS er specielt gearet til at betjene Pharma branchen mht. dokumentation, procedure m.m.

Denne branche har andre termer mht. papirgang – kvalitet – kontrol end Industrien er pålagt og har behov for.

Vi tilstræber at være så tæt på kunden som muligt, så vi kan følge kundens behov, da dette til tider er et must, for kunden har succes i den specielle verden, som de er omgivet af.

Til disse job i Unicoat Pharma ApS er det tit problematiske scenarier, der skal løses, men samtidig skal alle procedurer, dokumenter og regler m.m. overholdes. Det er her vi har valgt, at følge denne branche op, for at det hele kan gå op i en højere enhed.

Ring til os i dag:
48 26 49 36

Vores åbningstider:

Mandag – torsdag 7.30 – 16.00

Fredag 7.30 – 12.30

Skriv til os - vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​UNICOAT ApS

CVR: 10115566

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: mc@unic​oat.dk

Brug for hjælp? Kontakt os:

​+48 26 49 36