​Kontakt os på telefon  48 26 49 36  eller e-mail  mc@unic​oat.dk​​

Fair priser​

✔ 44 års erfaring

✔ Vi pakker forsvarligt

Initialrengøring – rengøring og klargøring af pharma-emner

Vi sikrer mod forurening af produktionsemner

Inden for farmaceutisk produktion er sterilitet og rene emner altafgørende. Hos Unicoat Pharma ApS har vi derfor specialiseret os inden for kemisk overfladebehandling af rustfrit stål for pharma-producenter, herunder initialrengøring også kaldet initialbehandling.

Vi hjælper således pharma-virksomheder i hele Danmark med rengøring og klargøring af produktionsemner, så produktionen er sikret mod forurening med beskyttede overflader i rustfrit stål.

Hvad er initialrengøring?

Initialrengøring af emner er en tretrinsbehandling, der overfladebehandler rustfri emner, så de er sikret mod forurening. Behandlingen består af affedtning, afkalkning og efterbehandling, der samlet set forbereder emnet til brug inden for pharma-produktion.

Rustfrit stål består af krom, nikkel og jern, og det er netop i jernet, at forurening kan opstå, hvis ikke materialet behandles professionelt. Her sørger vi med vores initialbehandling for at rengøre og efterbehandle, så oxidhinden genoprettes og beskytter materialet.

Vi tilpasser vores arbejde til jeres dokumentation og procedure

I Unicoat Pharma ApS har vi specialiseret os i at betjene pharma-kunder. Vi har derfor erfaring med at tilpasse vores arbejde til de procedurer og krav til dokumentation, pharma-verdenen indebærer. Det betyder blandt andet, at vi kan lave alt det nødvendige papirarbejde og herved gøre det nemt for vores kunder.

Derudover arbejder vi aktivt med at gøre vores arbejde mere miljøvenligt. Vi genbruger derfor spildevand, benytter os af den seneste teknologi inden for strømforsyning og ventilation, solceller og meget andet.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vores initialrengøring indebærer eller om metodens anvendelsespotentiale, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os i dag:
48 26 49 36

Vores åbningstider:

Mandag – torsdag 7.30 – 16.00

Fredag 7.30 – 12.30

Skriv til os - vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Unicoat Pharma ApS 

CVR: 37166707

Falkevej 27a

3400 Hillerød

Mail: mc@unic​oat.dk

Datapolitik

Brug for hjælp? Kontakt os:

​+48 26 49 36